Malovaný povlak

Naše rodinné oslavy většinou sdružují více oslavenců. Tento víkend slavily Vandiny sestřenice čtyři a osm let. Času na dárky jsem mnoho neměla a v obchodech jsem inspiraci hledala také marně. Takže kam se podívat, když jsem bezradná?

No na náš web – a tam to bylo!:-)

Barča před nějakým časem přidala článek o snadném povlaku na polštář. A to mě přivedlo na nápad malovaného povlaku. Látku jsem měla vyhlédnutou v Ikea již nějakou dobu, ale chybělo využití. Látka přímo nabádá k vybarvení, takže jsem spojila několik myšlenek a nápadů a opravdu za relativně krátkou dobu vznikly tři povlaky na polštáře připravené pro vybarvení. A u oslavenců i Vandy měly úspěch!

6

1

Co budeme potřebovat:

V Ikea jsem nakoupila (pro tři slečny, takže na 3 polštáře 60×50 cm)

2

  • Látku TIDNY – 1,5 m
  • Fixy na textil – 2 balení (můžete použít jakékoli barvy na textil, pro menší děti je však „bezpečnější“ pře zašpiněním sebe a okolí použít fixy, které se rychle přichystají tak i uklidí a mohou se opakovaně používat podle nálady. Také přesné vedení fixy je snazší než vedení štětce.)
  • Výplně SLAN – 3 ks

5

Dále potřebujete:

  • 3 zipy dlouhé cca 30 cm (doporučuji zip v metráži je jemný a nemá tvrdé koncovky)
  • Šicí pomůcky

Povlak na polštáře (60 x 50 cm) jsem ušila podle návodu zde.

POZOR! Před vybarvováním je nutné dát dovnitř povlaků igelit, aby se barvy nepropily na druhou stranu! (Nedoporučuji použít noviny, mohou se otisknout na látku nebo se papír může přilepit k barvě.)

4

3

Hezké rodinné oslavy a šijte s námi nejen dárky.

d.


Bára & Dáša_mamas
Zakladatelky projektu Šijte s námi. Svým tvořením, psaním podrobných návodů a sdílením zkušeností motivuje ostatní ženy a dodává jím odvahu pustit se do věcí, o kterých neměly tušení, že by je mohly zvládnou.
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů