Pořádná dávka šití od Marušky

Dnes pro vás máme další z řady fotografii vašich výrobků, které jste nám poslaly. Tentokrát jsou na řadě fotografii od Marušky, která je neskutečně šikovná a zvládá toho minimálně za tři. Možná proto, že šije pro své tři holčičky.:-)

Maruška k fotkám připsala i krásné povídání, tak se pěkně usaďte, počtěte si a nechte se inspirovat. A čtěte až do konce článku, máme pro vás totiž novinku.;-)

„Naposledy jsem vám poslala fotky mého výtvoru, kdy jsem šila ze zimního softu (kombinace růžové a copánky) buny a kalhoty pro naše tři holky. Musím se pochlubit, že jsme dělaly parádu:-)…možná kolemjdoucí upoutá to, že jsou všechny tři stejně oblečené, i když je mezi nimi dvouletý rozdíl, každopádně se lidé nad oblečkem pozastavovali a obdivovali. Tak si dovedete představit, jak mi to vždy zalichotilo. Ale plně si uvědomuji, že by to nikdy nebylo, kdyby nevznikl váš web a nebyly byste ochotny se podělit o střihy, i když vám to zabralo spousty práce a možná to stálo i mnoho nervů… TAKŽE VELKÉ DÍKY PATŘÍ VÁM!!!

Protože zima skončila, tak jsem se dala opět  do šití bund a kalhot ale tentokrát z jarního softu. Dalo by se říci, že jsou holky oblečeny pouze z vašich střihů, dále jsem totiž ušila trička, upravila si váš střih čepičky na oboustrannou variantu a ze zbytku ušila i nákrčníky. Akorát pro nejmenší jsem ušila místo trika bodyčko. A trošku na odlehčení ještě posílám fotky soviček, které jsem šila jako dárek, jsou praktické, mají v sobě dvě kapsy, do kterých můžete třeba dát telefon, kapesníčky apod.“

Taky na to koukáte s otevřenou pusou? To je něco, co! A jako vždy, do sebe všechno krásně zapadá a jako na zavolanou dnes na řadu přišly právě Maruščiny fotografi. Maruška byla totiž první z vás, která přidala své fotky do zbrusu nové GALERIE, která nahradila stránku vaší tvorby.

Už nám nemusíte fotky posílat mailem a čekat až na vás přijde řada mnohdy i několik měsíců. Teď hned jak něco ušijete, ještě plné radosti z výsledku přidáte fotky do galerie, ať se můžeme potěšit pohledem i my ostatní. 🙂

Pro nahrání fotek se musíte přihlásit do našeho klubu šijeme spolu, ale o tom všem vám napíšu příště.

Tento článek patří Marušce a její tvorbě. My ji moc děkujeme za fotky a i milá slova, kterým v mailech nešetří. Je radost, potkávat se tady s takovými lidičkami.

Mějte se krásně a těšíme se i na vaše fotky. Teď už v nové galerii.:-)

Bára

Bára (mamas)
Spoluzakladatelka projektu Šijte s námi. Žena, kterou baví život, máma dvou báječných dětí, manželka skvělého muže. Spolu s Dášou svým tvořením, psaním podrobných návodů a sdílením zkušeností motivuje ostatní ženy a dodává jím odvahu pustit se do věcí, o kterých neměly tušení, že by je mohly zvládnout.
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů