3. rok webu šijtesnámi za námi

Je tady září a to znamená, že uplynul další rok od spuštění našeho webu. Už tři roky pro vás téměř každý týden připravujeme nový článek. 🙂 Ono už je to ve skutečnosti trochu déle, protože naše počátky sahají ještě na původní blog mamas hand made, ale tento web oslavil 31.8. 3 roky.

A to jen díky VÁM a VAŠEMU zájmu o šití. DĚKUJEME! 

I letos se nám podařilo web trochu vyšperkovat. Dvěma největšími novinkami bylo spuštění klubu šijeme spoluvytvoření nové galerie Vašich fotografií. Z tohoto počinu máme velikou radost a ještě větší z toho, že přidáváte své fotografie. 🙂 Taky se nám podařilo na Facebooku překročit hranici 5 tisíc sledujících. Wow. Když jsme začínaly, ptala se Dáša: „A kdo to jako bude číst? Já nikoho jiného než tebe, kdo šije, neznám?!“ Teď nás vzpomínka na tuhle otázku fakt baví. 🙂

5 tisíc je opravdu hodně, ale ještě více do šití zapálených lidí se zaregistrovalo, aby si  stáhlo nějaký střih zdarma z našeho webu. Ale tento údaj Vám neprozradíme. Máme ho pro Vás dnes připravený jako tipovací soutěž:

Napište do komentářů, kolik lidí si od roku 2012 stáhlo některý z našich střihů zdarma. Tři nejbližší tipy odměníme návodem se střihem mamas dle vlastního výběru.

Budeme rády, když ke svým tipům do komentáře připojíte i své připomínky, postřehy a návrhy k našemu webu.

Své postřehy a tipy na počet zájemců o naše střihy piště do komentářů do úterní půlnoci. Tedy do 19.9.2017 včetně. Poté zde najdete správný výsledek a třeba i své jméno na výherní listině. 😉

Pro dnešek je to vše, ale dobrá zpráva je, že náš web frčí dál. Těšíme se na další společnou jízdu!

S velkým díky a vděčností

Vaše Bára & Dáša


20.9.2017

A máme tady výsledky naší tipovací soutěže!

V okamžiku, kdy jsem do článku psala otázku, jsem udělala kopii stavu účtu s počtem stažení. Tady to je:

Od roku 2012 se pro stažení některého z našich návodů zdarma zaregistrovalo 13137 šitím posedlých lidiček.:-)

Do vyhodnocení jsem zapojila kalkulátor a nejblíž svým tipem byla Markéta se svými 14141, následovala Kamila s 11654 a třetím nejbližším byla Iveta s 15469 lidmi. Holkám moc gratulujeme k dobrému odhadu a máte u nás střih dle vlastního výběru. Napište, co by se Vám hodilo – sem do komentářů nebo na náš mail.

Všem díky za účast, Lence a Ádi děkujeme i za milé písnutí k tipu.

Ale holky, musím vás taky pokárat. Kde jsou ty připomínky, postřehy a návrhy k webu? Myslely jsme, že z toho budeme čerpat minimálně další rok a kde nic, tu nic. No, možná je to lepší než kupa kritiky.:-)

Mějte krásný večer.

Bára

Bára (mamas)
Spoluzakladatelka projektu Šijte s námi. Žena, kterou baví život, máma dvou báječných dětí, manželka skvělého muže. Spolu s Dášou svým tvořením, psaním podrobných návodů a sdílením zkušeností motivuje ostatní ženy a dodává jím odvahu pustit se do věcí, o kterých neměly tušení, že by je mohly zvládnout.
Komentáře
  1. Iveta Dušátková napsal:

    Ahoj Báro, na dámské, dětský střih už mám . Děkuji moc 😉

  2. Iveta napsal:

    Holky dobrý den, dodatečně gratuluju ke krásnému výročí…. Sleduju vás ty 3 roky a během těch let jsem si koupila min.7 návodů ne-li víc….. protože jsou fakt skvělé a hezky názorně propracované….
    Jako připomínku k webu mám jen jedinou…. kdyby konečně byl k sehnání střih na pánské softshellky – kdyby to bylo právě u vás bylo by to super…. střihy na pánská trička se dají sehnat, na bundy taky, ale ty softky to je problém a kdyby byly 2 varianty – jedny jednodušší a druhé z více dílů a s tím klínem v sedu a příp.kolena tvarovaná, byla bych nejšťastnější na světě. Díky že tu jste a jen tak dál…. děláte to báječně….. držím palce do dalších krásných let a ať vás to pořád baví…..

    • Bára (mamas) napsal:

      Ivet, díky za milé pisnutí. Koukám, že s těma pánskýma kalhotama nás bombardujete ze všech stran.:-) Přiznávám, že se mi do toho nechce, dělat střihy a šít ty malé věcičky je mi nějak milejší, ale jak už jsem někde psala, nikdy neříkám nikdy, tak třeba něco připravíme. 🙂 Pěkné dny a díky za přízeň! Bára.

  3. Iveta Dušátková napsal:

    Ahoj holky, ja jsem jeste nikdy nic nevyhrala, tak jsem o to stastnejsi, ze je to poprve u vas. Hodil by se mi strih na kalhoty 😁 děkuji a preji vam spoustu novych napadu. Ivet

    • Bára (mamas) napsal:

      Ahoj Ivet, už jsme se bály, že se nikdo neozve.:-) Jaké kalhoty by se ti hodily? Dámské? Nebo některé z dětských?:-) Bára

  4. Monika napsal:

    Opožděně gratuluju k výročí i sledovanosti, sleduju Vás už od mamas :). A blog a věci k němu jsou stále čím dál více profi. Už není snad ani co dodat ;). Neprozradily byste o který návod/návody je nejvíce zájem? Z těch placených. Mě to tak napadlo, jesltli to teda není tajné :).

    • Bára (mamas) napsal:

      Díky Moni, máš tedy výdrž, že už s námi jdeš tak dlouho.:-) A za tu výdrž prozradím o co je zájem.:-) Koukla jsem do statistik a jednoznačným bestsellerem jsou soft kalhoty a bunda. Pak to vypadá na mikinu, tričko, pastelkovník a dál už těžko říct. 🙂 B.

  5. lenka k napsal:

    Moc gratuluji k dalšímu šicímu roku… Jsem svámi už od začátku Mammas a pořád mě bavíte.. Hodně šicích sil i nadále a tip ? 1 245 🙂

  6. Kamila napsal:

    11654

  7. Jana napsal:

    10517

  8. Martina napsal:

    6789

  9. Adéla Procházková napsal:

    Ahojky Holky, moc gratuluji k narozeninám webu. To snad není ani možný, že už jsou to tři roky!!!
    Já tipuji 9000!

  10. Eva napsal:

    24100

  11. Katka napsal:

    19616

  12. Iveta Dušátková napsal:

    15 469

  13. Lenka Machainová napsal:

    22 308

  14. Markéta napsal:

    14 141

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů