Vánoční šití 2014

Vánoce se kvapem blíží a mozkové závity pracují na plné obrátky, aby vymyslely dárky pro všechny milé a blízké lidi kolem. My jsme naše závity roztočily o něco dříve a připravily jsme pro Vás e-revue plnou vánočních projektů. Najdete v ní inspiraci, tipy na dárky, k dekoraci i jen tak pro radost a pobavení. Obsah revue si můžete prohlédnout kliknutím zde nebo na fotografii revue.



Projekty jsme se snažily vybrat tak, aby si v ní každý našel kousek radosti, aby byly efektní, ale jednoduché na výrobu a mohl si je s námi ušít každý, kdo má trochu chuti tvořit. Každý projekt obsahuje podrobný návod s názornými fotografiemi a střih nebo potřebnou šablonku k jeho realizaci. Vše je elektronicky, takže k Vám revue doputuje okamžitě a bez poštovného. 🙂

Pokud Vás naše Vánoční revue zaujala, můžete si ji koupit v našem obchůdku s návody. Nově již nemusíte nakupovat přes Fler, ale přímo přes náš e-shop a ušetřit tak čas i peníze.

Přejeme pohodový předvánoční čas a budeme se těšit na Vaše ohlasy.

s láskou mamas

Bára & Dáša_mamas
Zakladatelky projektu Šijte s námi. Svým tvořením, psaním podrobných návodů a sdílením zkušeností motivuje ostatní ženy a dodává jím odvahu pustit se do věcí, o kterých neměly tušení, že by je mohly zvládnou.
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů