Poukaz na nákup látek u Melluzínky získává…

Dnes mají ženy svátek. Ať už jej slavíte nebo ne, my jsme se rozhodly oslavit dnes ženy vyhlášením výsledků naší soutěže o poukazy na nákup látek v obchůdku u Melluzínky.

Informaci o soutěži jsme vám posílaly e-mailem a svítila na vás i v e-shopu.

Ze všech objednávek uskutečněných (a zaplacených) v našem obchůdku od 20.2.2018 do 28.2.208, u kterých je v poznámce uvedeno heslo NAKUP A VYHRAJ, vylosujeme šťastného majitele poukazu na nákup látek v obchůdku U Melluzínky v hodnotě 500 Kč. A objednávku s nejvyšší hodnotou odměníme poukazem v hodnotě 300 Kč.

Dnes jsme všechny objednávky s heslem NAKUP A VYHRAJ v poznámce vzaly, daly do tabulky v pořadí tak, jak byly v e-shopu vytvořeny a daly se do losování.

Jako vždy jsme použily oblíbený generátor náhodných čísel a tady jsou výsledky. Dokonce jsme vám tentokrát udělaly video záznam losování. 🙂

Přehráním videa souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů YouTube.

Zjistit vícePovolit video

 

Majitelka objednávky s číslem 201840300 získává poukaz v hodnotě 500 Kč na nákup látek v obchůdku U Melluzínky, který pro Vás věnovala milá Mellu.

Prozradíme, že šťastnou majitelku poukazu je Veronika a koupila u nás v obchůdku střih na dámské šaty a mikinu.

Druhý poukaz v hodnotě 300 Kč na nákup látek v obchůdku U Melluzínky, za objednávku v nejvyšší hodnotě získává Iveta, která nakoupila střihy za úžasných 685 Kč.

Oběma holkám moc gratulujeme a certifikát brzy pošleme!

Všem děkujeme za účast a důvěru, kterou do našich návodů vkládáte.

A abyste nesmutnily, že výhra nepadla zrovna na Vás, zlevňujeme všechny návody v obchůdku až do neděle 11.3.3028 o 20%.😉

Tak šup do obchůdku tudy >>

Krásné dny přejeme.

Bára & Dáša

Bára (mamas)
Spoluzakladatelka projektu Šijte s námi. Žena, kterou baví život, máma dvou báječných dětí, manželka skvělého muže. Spolu s Dášou svým tvořením, psaním podrobných návodů a sdílením zkušeností motivuje ostatní ženy a dodává jím odvahu pustit se do věcí, o kterých neměly tušení, že by je mohly zvládnout.
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů